Avtobus – najbolj ugoden prevoz za skupine
| Članek je bil prebran 676 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ko potujemo v skupini, se večkrat zatakne pri vprašanju, kako urediti s prevozom. Pot z osebnimi avtomobili je lahko precej naporna za voznike, pa tudi cenovno ni ravno najbolj poceni. Dodatna težava so priprave na pot – načrtovanje poti, stroškov (cestnin, tunelnin, parkirnin,…), marsikdo pa si z osebnim avtomobilom ne želi npr. potovati v tujino, v večja mesta, ipd. V veliko primerih se zato najem avtobusa za skupine zdi najboljša rešitev.

najem avtobusaPri najemu avtobus za skupine gre torej za obliko organiziranega prevoza, kjer za vse poskrbijo vozniki. To pomeni, da se potniki med potjo lahko sprostijo, pogovarjajo, berejo, poslušajo glasbo, gledajo film ali pa celo zaspijo. To še zlasti pride v poštev pri nočnih ali večurnih vožnjah. Najem avtobusa za skupine je tudi cenovno zelo ugoden način potovanja. Poleg varnosti in ugodne cene je dodaten razlog za takšno potovanje tudi udobje. Pri tem je mogoče pri večini ponudnikov izbirati med veliki avtobusi (za večje skupine, z 49-51 sedeži), in manjšimi minibusi (do 30 oseb), nekateri pa nudijo celo kombije, kjer se lahko pelje do 9 oseb.

Najem avtobusa – za katere priložnosti?

Če niste prepričani, ali bi se splačalo najeti avtobus, vam predstavljamo nekaj raznolikih priložnosti, kjer se najem vsekakor izplača in je tudi najboljša oblika organiziranega prevoza.

Koliko pa stane najem avtobusa?

Najem avtobus za skupine je, kot že omenjeno zgoraj, tudi cenovno zelo ugodna varianta, saj se cena razdeli med vse udeležence. Pri tem je končna cena odvisna od več dejavnikov – med najbolj pomembnimi, ki tudi najbolj vplivajo na samo ceno, so: relacija (prevoženi kilometri), trajanje prevoza (če je pot daljša, sta potrebna dva voznika), število potnikov, vrsta avtobusa, datum in čas prevoza (dnevna, nočna vožnja), itd.

Preberite si tudi prispevek o tem, kakšne avtomobile si bomo lahko privoščili v prihodnosti!

© 22. 07. 2018 - LogoMan.si. Oglaševanje.